Over ons

Welkom bij INSPECTRON camera inspections BV

INSPECTRON is dé onafhankelijke en betrouwbare partner in het uitvoeren van industriële camera-inspecties en endoscopie volgens NEN EN ISO 9712. Omdat wij veiligheid van mens en product zeer belangrijk vinden, is INSPECTRON camera inspections BV gecertificeerd conform VCA*.

Doordat wij beschikken over een uitgebreid scala aan (video-)endoscopen en camerasystemen, uitgerust met de meest recente technologie, is onze service inzetbaar binnen een grote diversiteit aan toepassingen.

Door middel van camerasystemen maken wij de binnenkant van uw procesinstallatie zichtbaar. Hiermee scheppen wij duidelijkheid over de werkelijke toestand van de (proces)installatie en de noodzakelijkheid van eventuele vervanging of reparatie. Zo kan het zijn dat slechts een klein deel van de leiding vervangen dient te worden, in plaats van de volledige lengte. Tevens kan bepaald worden of reparatie direct noodzakelijk is of kan worden uitgesteld. Dit bespaard natuurlijk veel geld wat in andere zaken geïnvesteerd kan worden.

Met andere woorden wordt het onderhoud, door het uitvoeren van camera inspectie, een stuk efficiënter en tegelijkertijd minder kostbaar.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt en vraagt u zich af of ook uw bedrijf, door middel van onze inspectietechnieken, de conditie van de installaties kan waarborgen op een veilige en efficiënte wijze. Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u op locatie vertellen wat de voordelen van camera inspectie zijn voor uw bedrijf.


Met vriendelijke groet,


INSPECTRON camera inspections BV