Cases

Lasinspectie warmtewisselaar

Lasinspectie warmtewisselaar

Tijdens een algemene onderhoudstop heeft INSPECTRON camera inspections BV op diverse installaties camera inspectie uitgevoerd om eventuele gebreken op te sporen. In een warmtewisselaar zijn afwijkingen van het laswerk vastgesteld. Door het preventief inspecteren is deze afwijking tijdig ontdekt en wordt hier tijdens een volgende stop actie op ondernomen.
LEES VERDER
Lager inspectie

Lager inspectie

Omdat alles valt en staat met goed onderhoud, voeren we regelmatig inspectie uit op de belangrijke onderdelen van een installatie. In het proces was een afwijking in de trillingsmeting vastgesteld. Zodra de productie het toe liet hebben we inspectie uitgevoerd op de lagers van de aandrijfas. Tijdens deze inspectie werd duidelijk waarom er afwijkingen op de trillingsmeting te zien waren.
LEES VERDER
Drinkwatertransportleiding

Drinkwatertransportleiding

Voor een nieuw waterleidingtracé waren de voorbereidingen voor een horizontaal gestuurde boring getroffen. Omdat de leiding in de aanloop naar de boring verzakt was heeft INSPECTRON camera inspections BV een camera inspectie uitgevoerd om eventuele schade vroegtijdig vast te stellen.
LEES VERDER